
Από το 1952, στο αρχικό εργαστήριο του παππού Γεώργιου Kαλοϊδά, μέχρι τη βιομηχανική μονάδα της εταιρείας ELVIART ΚΑΛΟΪΔΑΣ A.B.E.E στον Ασπρόπυργο σήμερα, παράγεται κάθε πίτα για σουβλάκι, με πολύ μεράκι.
70 χρόνια μετά προσφέρονται καινοτόμα προϊόντα, τα οποία αναδεικνύουν τις αξίες της μεσογειακής διατροφής. Η ποιότητα της ζωής συνδέεται άμεσα με την ποιότητα της διατροφής.
Γι’ αυτό φροντίζεται καθημερινά, την επιλογή αγνών υλικών και εφαρμόζονται έλεγχοι καθ' όλη τη διαδρομή παραγωγής των προϊόντων, από την Ά ύλη, την παρασκευή, έως και τη διανομή τους.