Η ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΒΕΕ από το 1997 μέχρι σήμερα, διαγράφοντας μία ανοδική και επιτυχημένη πορεία, έχει ως αντικείμενο την παραγωγή Ελληνικών Παραδοσιακών Φαγητών.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

H έδρα βρίσκεται στη Β’ ΒΙ.ΠΕ. ΒΟΛΟΥ (Βιομηχανική Περιοχή) και διαθέτει μία υπερσύγχρονη παραγωγική μονάδα η οποία αποτελείται από μία εξοπλισμένη κουζίνα, αυτόματη γραμμή παραγωγής και τυποποίησης, χώρους παραλαβής και αποθήκευσης ξηρού και νωπού φορτίου, καθώς και αποθηκευτικούς χώρους κατάψυξης.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η παραγωγή γίνεται σύμφωνα με τις πιο αυστηρές κοινοτικές προδιαγραφές και εφαρμόζει το σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας με το πρότυπο ISO 9001: 2008-EN ISO 22000:2005. Η διαδικασία περιλαμβάνει αναλυτική μελέτη του καθορισμού Κρίσιμων Σημείων Ελέγχου (HACCP) των διαδικασιών της Αγοράς, της Παραγωγής, του Ποιοτικού Ελέγχου και της Παράδοσης.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η εταιρία διαθέτοντας δύο γραμμές παραγωγής, παράγει κατεψυγμένα έτοιμα και ημιέτοιμα φαγητά σε συσκευασίες CATERING για το FOODSERVICE και Ατομικής Μερίδας καθώς και Ιδιωτικής Ετικέτας – PRIVATE LABEL.

Η δεύτερη γραμμή παράγει νωπά (φρέσκα) φαγητά σε προστατευμένη ατμόσφαιρα (M.A.P).

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ

Από το 2002, παράγονται κατά αποκλειστικότητα όλα τα έτοιμα κατεψυγμένα φαγητά ιδιωτικής ετικέτας σε ατομικές μερίδες του ομίλου Α.Β. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, καθώς και για τις Ζεστές Γωνιές - Μαγειρεία, και πολλών άλλων εταιρειών του χώρου.

ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Χάρη στον επαγγελματισμό και στην ιδιαίτερη ευαισθησία και φροντίδα για παραγωγή παραδοσιακών γεύσεων, η ΣΠΙΤΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΒΕΕ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών του χώρου της μαζικής εστίασης, όπως Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Ψητοπωλεία, Μονάδες Catering, Τροφοδοσίες Κλειστών Αγορών, Μονάδες Μαζικής Εστίασης-Δεξιώσεων, Κυλικεία,  Κλινικές κ.λπ., προμηθεύοντάς τους με πιστοποιημένα προϊόντα ανώτερης ποιότητας, παρέχοντας μοναδική ευκολία στη διαχείριση των μερίδων φαγητού ανά πελάτη με ταυτόχρονη μείωση του κόστους και του χρόνου παρασκευής.

ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Από το 2003 εξάγονται τα προϊόντα σε Ιταλία, Ισπανία, Ολλανδία και Γερμανία, προσφέροντας στους πελάτες του εξωτερικού τη γευστική εμπειρία της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας.